*In verband met COVID-19 kunnen sommige cursussen tijdelijk niet gegeven worden. Voor vragen hieromtrent of voor tijdelijke e-learning mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Wij zullen er alles aan doen om op een veilige en verantwoorde manier de cursussen te geven. Zowel voor de cursisten als ook voor de docenten. Dit alles met inachtneming van de adviezen van de deskundigen.

De BHV- cursussen kunnen doorgang vinden met maximaal 8 cursisten. Is het diploma reeds verlopen dan is de houder niet meer gecertificeerd!

 

*Overgang van NIBHV-examenportaal naar NIBHV competent (wijzigingen voor u als cursist)

U of uw werkgever dient u vooraf aan te melden en met name uw voorletters, achternaam, geboortedatum en e-mailadres bij ons door te geven. Na aanmelding zullen wij uw gegevens invoeren bij NIBHV competent en ontvangt u in uw mail een toegang tot “mijn NIBHV’. Hierin vindt u alle bekende gegevens die u aan ons verstrekt heeft en welke wij doorgeven aan het NIBHV om de cursus te kunnen aanbieden; deze kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Hierbij geeft u tevens een akkoord voor registratie van uw persoonsgegevens (AVG).

U ontvangt uw BHV diploma of herhalingscertificaat via “mijn NIBHV” en dus niet meer via uw werkgever of Marckari. Hier vindt ook registratie plaats van uw competenties die behaald zijn en wanneer deze verlopen. In uw account kunt u uw certificaten downloaden.

 

*Verbandmiddelen.

Ook kunt u voor verbandmiddelen en koffer controle bij ons terecht.

 

Verschillende zorgaanbieders geven een vergoeding voor een EHBO-cursus. Vraag dit na bij uw verzekering.

Voor informatie over cursussen kunt u contact opnemen via ons emailadres: info@marckari.nl